Her Speech-es

She's the one

My photo
Malaysia
Welcome to Farah Adlina's Territory. Enjoy reading.

Wednesday, 31 August 2011

Raya Moment


Assalamualaikum ! thehehe :3 It's Raya everyone . Raya ? yes Raya , the time for us KIDS kutip duit raya . LOL . what ? I'm still a kid xD okay

sambung topic , :)

*tengok gambar atas tu , haaaaa tu family aii you alls* LOL macam kesah pulak en ? HAHA . 

okay , hari first Raya je lepas balik mesti penat gilaaaaaaaaaaaaaa wa cakap lu . pehal ? sebab merata jalan :\ fuhhh kalau lebih setengah jam tu confirm aku lentok dulu *~* 

Pagi :-

bangun awal lah jugak , awal keh ? hanya aku yang tahu ! HAHAAHHA . okay . bangun bangun terus grab tuala , MANDI ! sejukk oiii , haiihhh fikir sepuluh kali nak mandi ke tak , fikir nak buat mandi sunat raya je aku mandi . LOL . siap siap , then ikut Tok pergi sembahyang kat surau + Alyaa . waktu sembahyang tu ada incident LAWAK ! apa dia ? SORRY takleh tulis sini , karang ada orang sumpah aku 40 hari 40 malam karang . LOL . lepas tu balik , apa lagi en ? MELANTAK LAHHHH ! yummayhhhh :9 tunggu Tok balik dari surau then salam salam mintak ampun , and the best part was when they gave us DUIT RAYA lah ! what else ? :P 

Petang :-

pergi Sungai Siput pulak , ziarah kubur Arwah Tok , Arwah Opah , Arwah Mak Cik Iman & Arwah Onyang . saya rindu merekaaaaaaaaa :'( nasib dapat kawal perasaan . dah nak nangis rasa . hukhuk . then pergi rumah  Mak Jang pulak , kumpul sana . kenapa ? sebab lepas tu nak pergi rumah Mamak kat Lenggong . me likeyyyyyyyyyyyy ! ramai kumpul baru UMPH ! dekat rumah Mamak makan Steamboat , BBQ ayam turki . fuhhhhh . terbaikkkkkkkkkkkkkkk :D love it (Y) lepak ramai ramai dengan sepupu buat aku merepek banyak . HAHAHAH . otak semua sama , gila gila :P balik dalam pukul 10++ :) sampai rumah , cuci muka semua bla bla bla TIDURRRRRRR !