Her Speech-es

She's the one

My photo
Malaysia
Welcome to Farah Adlina's Territory. Enjoy reading.

Monday, 8 August 2011

Eighth Ramadhan .

*burrppppppppppppp* Alhamdulillah , kembali bertenaga selepas berbuka puasa . ehekk :D kalau tak kan , dalam kelas gini je mood



tapi bila lepas berbukaa ,
 HEHE , harini tak senak sangat sebab makan sikit je . LOLz tk percaya ? pasaiii . makanan tk penting , minum tu yang penting . DAHAGA gila wa cakap luuuuuuuuuu dengan jalan tah berapa round Bazaar cari makanan untuk adik dengan ayah aku . sabar je lah :) dah habis semua balik . aku beli air Asam . Alyaa air Oren Vitagen tuhh . nyum nyum dapppppppp ~ makanan ? kuih taktau nama semua . HAHA pakai beli je xD janji sedap .

okay nak siapkan kerja akaun dengan homeworkzz lain jap . so byebye peeps X