Her Speech-es

She's the one

My photo
Malaysia
Welcome to Farah Adlina's Territory. Enjoy reading.

Wednesday, 10 August 2011

Gidiiyap Gidiiyap .

yuhuuuuu , bersama kembali dalam segmen 'Eh Farah Adlina Update Post lah' LOLz . ohh one more , Hii Cikguuuuuuuuuuu xD kalau cikgu baca ni , nanti comment comment lahh :B HEHE . syok kan blog saya ? banyak lagu K-Pop . Huehuehue xD

*okay kembali kepada topic sebenar*

harini Rabu , kami pelajar form five belajar seperti biasa kerana tiada peperiksaan , hanya pelajar form 1 hingga form 4 sahaja . wehuuuu . thank god , bulan puasa gini kalau jawab exam mau jawabnya tak semua lah jawab :P

pagi first period waktu BM , okayyyyyyyyyyyyyy . cikgu tanya pasal Hikayat Opu Daeng Menambun . *cuakz* kenapa ? sebab tak baca pun ! HAHAHAHAHAHA dah la cikgu panggil sorang sorang cerita kat depan . omaigod ! -..- nasib tak kena panggil , and nak tahu denda dia apa kalau tak dapat cerita ?

lelaki : bersila atas meja
perempuan : duduk atas meja *gaya macam nak gossip* HUEHUEHUE

phewww , aku tak kena . hikhik . tapi nanti cikgu nak tanya jugak , haduhaiiiiiiiiii . kena lah baca :B and then science belajar  macam biasa . R E H A T . waktu bi , teacher buat 'exam' sikit . kena buat directed writing , kayyyyyyyyyy . soalan boleh tahan , phewww :) Alhamdulillah . berjaya jawab dengan jayanya ~ HEHE
waktu EA buat soalan SPM 2007 . HIKHOK . macam biasa , sebelum jawab soalan main 'Ku-Chi-Pang' LOLz . syokkk xD release tension sat . *padahal merah tangan habeh* HAHA and waktu last kena pergi dewan cikgu Roshidah bagi ceramah pasal kemasukan IPTA . okayyyyyyyyyy not-bad :D layan sahaja ~ pukul 2 balikkkkkkkkkk (Y)



I love you like a love song baby ~